Korporativni pokloni

Mediji o nama
2 prosinca, 2013
Čokolada za svaki dan
10 prosinca, 2013
Mediji o nama
2 prosinca, 2013
Čokolada za svaki dan
10 prosinca, 2013
Prikaži sve

Korporativni pokloni

“9 od 10 osoba voli čokoladu. Deseta osoba uvijek laže.” – John Q. Tullius

  • HOLIDAY PROMOTION PLAN

Umjesto kemijskih olovaka kojima potpisujemo kredite i trajne naloge, umjesto planera u koje upisujemo obaveze s kojima jedva izlazimo na kraj, umjesto upaljača kojima palimo cigarete i umjesto kalendara koji nas podsječa kako smo svakim danom sve stariji – pozivamo vas da ove godine svojim poslovnim partnerima i zaposlenicima poklonite nešto drugačije!

Think outside the box!  S malim budžetom, postignite največi efekt i ove blagdane poklonite orginalne poklone s kojima ćete ostati zapamćeni.

  • EXCLUSIVE CHOCOLATE

Personalizirane čokolade i praline prema Vašim željama i potrebama, uključujuči i isticanje logotipa kao prepoznatljivog elementa upravo za Vas kreiranog proizvoda, podići će Vaše imidž u poslovnomsvijetu u svakom pogledu!

Praline su pakirane u luksuznu ambalažu ručne izrade od kartona i masivnog drveta prema Vašim željama i preferencijama !

  • EVERYTHING IS BETTER WHEN IT COMES WITH CHOCOLATE

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i mnogobrojnim suradnjama, u mogućnosti smo izaći u susret gotovo svim Vašim potrebama i željama kada su u pitanju korporativni pokloni, catering, loyalty programi ili proizvodi koje biste uvrstili u Vaš asortiman proizvoda, a koji bismo razvili samo za Vašu kompaniju i Vaše potrebe!