Kraljevski namazi – novo u ponudi

Slatki suveniri Grad Zaprešić
30 listopada, 2019
Prikaži sve

Kraljevski namazi – novo u ponudi

Kraljevski namaz od lješnjaka

Za ovaj namaz tvrdimo da će se svidjeti svima. Što kažete na omiljeni čokoladni namaz za palačinke, koji je pun zdravih i hvalevrijednih sastojaka? Upravo ga kod nas možete isprobati. Također, riječ je o domaćem proizvodu, s obzirom na to da naši ekološki lješnjaci dolaze iz Okučana. Uz palačinke, dobro se slaže i uz mnogobrojne kolače, dobar je preljev za sladoled, a obožavat će ga i oni koji tu i tamo vole pojesti čokoladnog namaza na žlicu. Kažemo vam ? svidjet će se svima.

Kraljevski namaz od badema

Brojna dosadašnja istraživanja su pokazala da bademi imaju odlično djelovanje na zdravlje cjelokupnog organizma. Vjerujemo kako bi ovaj okus mogao dobro konkurirati lješnjaku, kojeg uistinu obožavaju svi. Kremasta tekstura, puni okus badema u kombinaciji s vašom najdražom slasticom, pun je pogodak.

Kraljevski namaz od pistacija

Pistacije su kod nas poznate kao egzotičan snack, a mi vam ga predstavljamo u obliku našeg kraljevskog namaza. Ovaj će odabrati oni koji vole isprobavati nešto novo i drugačije. Zbog mekane konzistencije, idealan je za palačinke, topao kruh ili bilo koju vrstu kolača. Ako ste ljubitelj pistacija, ovaj proizvod je savršen odabir za vas.

Kraljevski namaz od bučinih sjemenki

Ako ste probali našu pralinu od buče, obožavat ćete ovaj namaz. Sretni smo što možemo predstaviti ovaj proizvod hrvatske kvalitete. Bučine sjemenke stižu nam iz okolice Zaprešića, iz proizvodnje OPG-a Vugec, koje se savršeno slažu s ostalim slatkim sastojcima.