Čokolada o okusima

Čokolada za van
10 prosinca, 2013
Nova Articoa za Zadar
22 kolovoza, 2018
Prikaži sve

Čokolada o okusima

Nautilus premium Pralines, Chocolate and Cookies

Postoji jedna istinita priča o čokoladi, koju malo tko zna, a otpilike ide ovako:

Bila jednom jedna čokolada. Kada je bila mala, roditelji su je sakrili od masovne proizvodnje i industrije i obećali joj bolji život. Kako nisu znali kamo bi ju skrili, ostavili su je pred vratima Nautilusa, u nadi da će se njihova posada brinuti za nju! Brižni i pažljivi kakvi jesu, obrazovali su se i educirali koliko god su mogli o tajnama života jedne čokolade. Obišli su sve savjetnike i majstore, ne bi li čokoladi pružili najbolji život i iskoristili sve njene potencijale.

Nekoliko godina kasnije, visokokvalitetna belgijska čokolada je tako združena s neobičnim okusima poput čilija i višnje, banane i smokve, pistacije i balzamičkog octe i mnogim drugima.

čokolada danas u Nautilusu uživa s pedesetak različitih okusa: medom od žira, lavandom, gorkom narančom, lješnjakom, cvjetnom soli, slatkom smokvom, rogačom, bučinim uljem, bademima, malinom, mediteranskim začinima…

Inspirirana mirisima i okusima Hrvatske, Nautilusova posada svakodnevno stvara nove orginalne afrodizijačke slastice bez ikakvih aditiva, kako bi čokolada živjela sretno i veselo do kraja života.

THE END